Rybacia nátierka z viac druhov rýb

2012-03-28

Ingrediencie

  • 2 konzervy sardiniek vo vlastnej šťave (alebo bez oleja), 1 konzervu tuniaka vo vlastnej šťave, 10 ančovičiek, 350 g údenej makrely, 10 vykôstkovaných zelených olív, 2 lyžice olivového oleja, 2 lyžičky kapár, 2 kyslé sterilizované uhorky, 2 vajcia uvarené natvrdo, 1 syr v črievku, 65 g masla, 2 lyžice majonézy, 1 lyžicu horčice, 1 cibuľu, 2 strúčiky cesnaku, soľ.

Postup

Krok 1

Cibuľu a cesnak nadrobno pokrájame a vložíme do mixéra. Pridáme sardinky, tuniaka a údenú makrelu (bez kože), ančovičky, syr v črievku, maslo, majonézu, horčicu, na tvrdo uvarené prekrojené vajcia, pokrájané kyslé uhorky, prekrojené olivy, olivový olej a všetko rozmixujeme. Ak je to potrebné ochutíme soľou. Pred podávaním necháme minimálne dve hodiny odstáť v chladničke.

 

Priemerné hodnotenie členov

(0 / 5)

0 0 646
Ohodnoť tento recept

0 ľudí hodnotilo recept

647

Podobné recepty:
  • Karfiolová nátierka s jablkom

    Karfiolová nátierka s jablkom

  • Jednohubky so syrom a hrozienkami v koňaku

    Jednohubky so syrom a hrozienkami v koňaku

  • Baklažánová nátierka I

    Baklažánová nátierka I

kuk