Paradajková omáčka s bravčovým mäsom

2012-04-06

Ingrediencie

  • Omáčka: 3 lyžice oleja, 4 strúčiky cesnaku, 1/2 l paradajkového pyré (drvené paradajky), 3 bazalkové lístky, soľ, mleté čierne korenie, 1 lyžicu cukru, 4 hrubšie krajce bieleho domáceho chleba. Mäso: 4 plátky bravčovej krkovičky, olej, soľ, mleté čierne korenie.

Postup

Krok 1

Na panvici zahrejeme olej, vložíme doň prekrojené strúčiky cesnaku a krátko ich osmažíme. Zalejeme paradajkovým pyré, pridáme potrhané bazalkové lístky, soľ, mleté čierne korenie. Krátko povaríme a pridáme chlieb pokrájaný na väčšie kocky. Odstavíme z ohňa a len zľahka premiešame. Plátky krkovičky opečieme na oleji, osolíme ich a okoreníme.

 

Priemerné hodnotenie členov

(0 / 5)

0 0 714
Ohodnoť tento recept

0 ľudí hodnotilo recept

715

Podobné recepty:
  • Rezne v kapuste

    Rezne v kapuste

  • Špekáčiky ala-tuti v čiernom pive

    Špekáčiky ala-tuti v čiernom pive

  • Pečené koleno prepoštskej reštaurácie

    Pečené koleno prepoštskej reštaurácie

kuk