Jemná cesnačka z cícerovej a pohánkovej múky
2012-04-16- komentárov
- Kategórie: Polievky , Zdravotné (diétne) , Bezmäsité pokrmy , Od lusa/nidhi
Ingrediencie
- voda, cícerová múka, pohánková múka, 1/2 PL pšena, nadrobnulinko nakrájaná cibuľa a pórová vňať, koreniny: kurkuma, mleté čierne korenie, sušený cesnak, drvená rasca, pár guličiek nového a čierneho korenia, himalájska soľ, zeleninová kocka, solčanka, kúsok stopky z petržlenovej vňate, sójová omáčka, 2,3 strúčiky cesnaku, olej
Postup
Krok 1
najprv dáme variť vodu, do nej precedíme vopred namočenú a rozhabarkovanú cícerovú múku, necháme chvíľu variť, neskôr pridáme pšeno, cibuľu, koreniny, pór, zahustíme tiež vopred namočenou pohánkovou múkou, na záver pretlačíme 2,3 strúčiky cesnaku, podávame s tenkou hriankou., táto polievka sa volá Mahaprabhujiho zdravotná polievka, zeleninu môžeme obmieňať ako aj množstvo použitých korenín a cesnaku