Jemná cesnačka z cícerovej a pohánkovej múky

2012-04-16

Ingrediencie

  • voda, cícerová múka, pohánková múka, 1/2 PL pšena, nadrobnulinko nakrájaná cibuľa a pórová vňať, koreniny: kurkuma, mleté čierne korenie, sušený cesnak, drvená rasca, pár guličiek nového a čierneho korenia, himalájska soľ, zeleninová kocka, solčanka, kúsok stopky z petržlenovej vňate, sójová omáčka, 2,3 strúčiky cesnaku, olej

Postup

Krok 1

najprv dáme variť vodu, do nej precedíme vopred namočenú a rozhabarkovanú cícerovú múku, necháme chvíľu variť, neskôr pridáme pšeno, cibuľu, koreniny, pór, zahustíme tiež vopred namočenou pohánkovou múkou, na záver pretlačíme 2,3 strúčiky cesnaku, podávame s tenkou hriankou., táto polievka sa volá Mahaprabhujiho zdravotná polievka, zeleninu môžeme obmieňať ako aj množstvo použitých korenín a cesnaku

 

Priemerné hodnotenie členov

(0 / 5)

0 0 690
Ohodnoť tento recept

0 ľudí hodnotilo recept

691

Podobné recepty:
  • Tvarohové guľky II

    Tvarohové guľky II

  • Kukuričné fašírky

    Kukuričné fašírky

  • Fazuľový prívarok bez pšeničnej múky, ktorú nahradíme cícerovou múkou

    Fazuľový prívarok bez pšeničnej múky, ktorú nahradíme cícerovou múkou

kuk