Tofu so šoletom

2015-09-29

Ingrediencie

  • 300 g uvarených strukovín (fazuľa, hrach, krúpy), 80 g cibule, 50 g oleja, 50 g múky, zeleninový vývar, 3 strúčiky cesnaku, soľ, majoránka, 200 g tofu, sójová omáčka, olej, soľ, rasca.

Postup

Krok 1

Cibuľu očistíme, nakrájame na drobno, urestujeme na oleji, zaprášime múkou, opražíme, zalejeme vlažným vývarom, uvedieme do varu. Pridáme uvarené strukoviny, dochutíme rozotretým cesnakom, majoránkou, soľou. Šolet podávame s tofu, ktorý pripravíme na prírodný spôsob. Tofu: Tofu nakrájame na kocky, pokvapkáme sójovou omáčkou, osolíme a urestujeme na oleji.

 

Priemerné hodnotenie členov

(0 / 5)

0 0 845
Ohodnoť tento recept

0 ľudí hodnotilo recept

846

Podobné recepty:
  • Pečené vajcia so syrom

    Pečené vajcia so syrom

  • Slávnostnejší vegetariánsky /nemajonézový / šalát

    Slávnostnejší vegetariánsky /nemajonézový / šalát

  • Rýchle dolky od zubárky

    Rýchle dolky od zubárky