Sabdží phalahari

2012-06-26

Ingrediencie

  • olej, cibuľa, pol menšej hlávky karfiolu, mladá mrkva, kúsok zeleru, paprika, kúsok mladej kapusty, cukety, baklažánu a póru, zbytky zo spodku vňate mladej mrkvy, ktoré po uvarení vyhodíme, petržlenová vňať, voda, solčanka, zeleninová kocka, červená mletá sladká paprika, drvená rasca, mleté čierne korenie, horalka-sušené bylinky, sójová omáčka /všetka zelenina je pokrájaná na menšie kusy/

Postup

Krok 1

na olej dáme pokrájanú cibuľu, všetku zeleninu a koreniny, min. množstvo vody a za občasného premiešavania dusíme domäkka, na spodku neostane veľa tekutiny /v prípade nepridania zemiakov tento recept spĺňa kritériá phalahari diety/

 

Priemerné hodnotenie členov

(0 / 5)

0 0 723
Ohodnoť tento recept

0 ľudí hodnotilo recept

724

Podobné recepty:
  • Kukuričná kaša v slanej variácii

    Kukuričná kaša v slanej variácii

  • Lečo so zemiakmi a husacou pečeňou

    Lečo so zemiakmi a husacou pečeňou

  • Baklažán zapečený so syrom

    Baklažán zapečený so syrom

kuk