Sabdží phalahari
2012-06-26- komentárov
- Kategórie: Zelenina a zemiaky s mäsom , Iné , Bezmäsité pokrmy , Od lusa/nidhi
Ingrediencie
- olej, cibuľa, pol menšej hlávky karfiolu, mladá mrkva, kúsok zeleru, paprika, kúsok mladej kapusty, cukety, baklažánu a póru, zbytky zo spodku vňate mladej mrkvy, ktoré po uvarení vyhodíme, petržlenová vňať, voda, solčanka, zeleninová kocka, červená mletá sladká paprika, drvená rasca, mleté čierne korenie, horalka-sušené bylinky, sójová omáčka /všetka zelenina je pokrájaná na menšie kusy/
Postup
Krok 1
na olej dáme pokrájanú cibuľu, všetku zeleninu a koreniny, min. množstvo vody a za občasného premiešavania dusíme domäkka, na spodku neostane veľa tekutiny /v prípade nepridania zemiakov tento recept spĺňa kritériá phalahari diety/