Cícerové fašírky

2016-04-14
  • Počet porcií : 3
  • Čas prípravy : 20 min.
  • Čas varenia : 15 min.
  • Celkový čas : 35 min.

Popis

Ľahký zeleninový obed podávame so zemiakmi.

Ingrediencie

  • 300 g uvareného (alebo konzervovaného) cíceru
  • 1 ks väčšiu cibuľu
  • olej
  • 2 strúčik cesnaku
  • 1 lyžička mletej rasce
  • 1/2 lyžička mletého koriandru
  • 1/2 lyžička mletého čierneho korenia
  • 1 lyžica škrobovej múčky
  • 2 lyžica nadrobno pokrájanej petržlenovej vňate
  • soľ
  • sezam
  • hladká múka

Postup

Krok 1

Cibuľu pokrájame nadrobno a speníme na oleji. Zmiešame s cícerom a spolu pomelieme na mlynčeku na mäso. Do pomletej zmesi pridáme prelisovaný cesnak, mletú rascu, mletý koriander, mleté čierne korenie, škrobovú múčku, nadrobno pokrájanú petržlenovú vňať, soľ a dobre premiešame.

Krok 2

Z hmoty tvarujeme menšie fašírky, ktoré obalíme v zmesi hladkej múky a sezamu. Opečieme na oleji do svetlo hnedej farby.

 

Priemerné hodnotenie členov

(0 / 5)

0 0 1214
Ohodnoť tento recept

0 ľudí hodnotilo recept

1215

Podobné recepty:
  • Zeleninové lievance

    Zeleninové lievance

  • Cestovina s kukuricou

    Cestovina s kukuricou

  • Sójový paprikáš

    Sójový paprikáš

kuk