Pórové rizoto

2012-11-09

Ingrediencie

  • 3 lyžice prepusteného masla, 1 pór, 250 g guľato zrnnej ryže, 0,5 dl kvalitného suchého bieleho vína, zeleninový vývar, 30 g parmezánu.

Postup

Krok 1

Pri nízkej teplote, na prepustenom masle, krátko osmažíme pór pokrájaný na kolieska. Pridáme ryžu, biele víno a menšie množstvo vývaru. Často, zľahka, premiešavame a podľa potreby pridávame menšie množstvá vývaru. Keď je ryža al dente, pridáme čerstvo postrúhaný parmezán, premiešame a odstavíme. Ihneď podávame.

 

Priemerné hodnotenie členov

(0 / 5)

0 0 879
Ohodnoť tento recept

0 ľudí hodnotilo recept

880

Podobné recepty:
  • Cukine podľa Angie

    Cukine podľa Angie

  • Lokše s makom

    Lokše s makom

  • Halušky s hubami

    Halušky s hubami

kuk