Pečená divina

2015-09-29

Ingrediencie

  • Mäso z diviaka, alebo jeleňa, muflóna či inej diviny, cesnak, vegetu, granulovaný cesnak, olej, 1 hrnček vody.

Postup

Krok 1

Do mäsa napicháme strúčiky cesnaku. Do pekáča dáme trochu oleja, vložíme mäso, posypeme vegetou, granulovaným cesnakom a podlejeme vodou. Pečieme vo vyhriatej rúre. Každých 20 minút polievame vodou (výpekom).

 

Priemerné hodnotenie členov

(0 / 5)

0 0 2520
Ohodnoť tento recept

0 ľudí hodnotilo recept

2521

Podobné recepty:
  • Korenistá špecialita

    Korenistá špecialita

  • Zákusok 'Raffaello'

    Zákusok 'Raffaello'

  • Prekladaná kapusta I

    Prekladaná kapusta I