Bavorský syrový krém

2015-12-03

Popis

Jemný krém zo syra, ktorý podávame na ľadovom šaláte. Bavorský syrový krém je zjemnený smotanou.

Ingrediencie

  • 300 g syru brie
  • 100 g mäkkého smotanového syra
  • 3 lyžica kyslej smotany
  • 75 g masla
  • 1 lyžička dijonskej horčice
  • 2 ks jarné cibuľky s vňaťou
  • soľ
  • mleté biele korenie
  • mletú červenú papriku
  • drvenú rascu
  • 1/2 hlávka ľadového šalátu
  • 1 lyžica citrónovej šťavy
  • 1 lyžica olivového oleja

Postup

Krok 1

Syr brie rozmiagame vidličkou, vymiešame so smotanovým syrom, smotanou, zmäknutým maslo, horčicou, mletým bielym korením, mletou červenou paprikou a drvenou rascou, podľa chuti.

Krok 2

Zmiešame s nadrobno pokrájanou cibuľkou aj s vňaťou. Krém podávame v menších listoch šalátu. Väčšie listy šalátu pokrájame na rezance, zmiešame so zálievkou z lyžice citrónovej šťavy, lyžice olivového oleja, lyžice vody a soli.

 

Priemerné hodnotenie členov

(0 / 5)

0 0 554
Ohodnoť tento recept

0 ľudí hodnotilo recept

555

Podobné recepty:
  • Nepravý kaviár zo sušených húb

    Nepravý kaviár zo sušených húb

  • Aljašská treska s citrónovou omáčkou

    Aljašská treska s citrónovou omáčkou

  • Šampiňónová nátierka

    Šampiňónová nátierka

kuk