Pečená zelenina

2013-01-03

Ingrediencie

  • 2 väčšie mrkvy, 3 väčšie zemiaky, 1 cesnakovú hlávku, 1 červenú cibuľu, 4 lyžice kačacieho tuku, mleté čierne korenie, 1 vetvičku rozmarínu.

Postup

Krok 1

Mrkvu nakrájame na väčšie šikmé kusy, zemiaky pokrájame na silnejšie plátky, neošúpanú cesnakovú hlávku prekrojíme na polovice, ošúpanú červenú cibuľu pokrájame na väčšie kusy. Všetko dáme na pekáč a polejeme kačacím tukom, posypeme korením, posekanými lístkami rozmarínu a premiešame. Vložíme do rúry vyhriatej na 200 stupňov Celzia a pečieme asi 20 minút. Podávame ako prílohu k pečenému mäsu.

 

Priemerné hodnotenie členov

(0 / 5)

0 0 217
Ohodnoť tento recept

0 ľudí hodnotilo recept

218

Podobné recepty:
  • Pivové placky k pivu

    Pivové placky k pivu

  • Zelenina s mäsom v jednom hrnci

    Zelenina s mäsom v jednom hrnci

  • Zeleninový hrniec

    Zeleninový hrniec