Pečené paradajky s fetou a mätou

2013-02-03

Ingrediencie

  • 4 väčšie paradajky, olivový olej, 200 g fety, 1 feferón, 2 lístky mäty.

Postup

Krok 1

Paradajky pokrájame na centimeter hrubé kolieska. Poukladáme ich na plech s alobalom 2x väčším ako je plech. Prekrývajúce sa kolieska paradajok polejeme olivovým olejom. Poukladáme na ne hrubšie plátky fety, posypeme na tenké kolieska pokrájaným feferónom. Prečnievajúci alobal prehneme, okraje alobalu zahneme a postáčame – uzatvoríme. Vložíme do rúry vyhriatej na 180 stupňov Celzia a pečieme 10 minút. Podávame posypané pokrájanou mätou.

 

Priemerné hodnotenie členov

(0 / 5)

0 0 537
Ohodnoť tento recept

0 ľudí hodnotilo recept

538

Podobné recepty:
  • Kaštieľske makaróny

    Kaštieľske makaróny

  • Oškvarková nátierka

    Oškvarková nátierka

  • Domáci zrejúci syr

    Domáci zrejúci syr

kuk