Cestoviny s hubami a pórom

2016-04-11
  • Počet porcií : 3
  • Čas prípravy : 20 min.
  • Čas varenia : 30 min.
  • Celkový čas : 50 min.

Popis

Cestoviny najlepšie chutia s ciabatou - talianskym chlebom.

Ingrediencie

  • 2 plátok lasagní
  • 150 g šampiňónov
  • 2 lyžica olivového oleja
  • 2 strúčik cesnaku
  • 1 ks menší pór (iba bielu časť)
  • 4 lyžica sladkej smotany
  • 1 vetvička estragónu
  • 2 krajec ciabaty (malé)

Postup

Krok 1

Lasagne uvaríme v osolenej vode, alebo v kuracom vývare.

Krok 2

Olivový olej rozohrejeme na panvici, pridáme huby pokrájané na plátky a osmažíme ich. Po chvíli pridáme jeden strúčik cesnaku pokrájaný na plátky. Pór prekrojíme pozdĺžne na polovice, prekrojíme aj každú polovicu (čiže na štvrtiny). Pór opláchneme a pokrájame na dvojcentimetrové kúsky. Pridáme k hubám a premiešame.

Krok 3

Chvíľu podusíme, pridáme niekoľko lyžíc smotany a pokrájaný estragón. Pridáme lasagne a premiešame. Krajčeky ciabaty nasucho opečieme a potrieme cesnakom.

Krok 4

Na tanier dáme omáčku a na omáčku plátky cestoviny.

 

Priemerné hodnotenie členov

(0 / 5)

0 0 611
Ohodnoť tento recept

0 ľudí hodnotilo recept

612

Podobné recepty:
  • Čínska kapusta s maslom

    Čínska kapusta s maslom

  • Vlčkové placky

    Vlčkové placky

  • Zapekané baklažány

    Zapekané baklažány

kuk