Hrianky s fazuľou

2013-02-09

Ingrediencie

  • 2 lyžice olivového oleja, 1 konzervu bielej fazule, za hrsť čiernych olív, 1 lyžicu najemno pokrájanej petržlenovej vňate, 1 lyžičku sherry octu, niekoľko ančovičiek, 2 krajčeky ciabaty.

Postup

Krok 1

Na olivovom oleji krátko podusíme fazuľu z konzervy. Pridáme pokrájané čierne olivy, petržlenovú vňať a sherry ocot. Premiešame a prehrejeme. Nasucho opečieme krajčeky ciabaty a na každý navrstvíme fazuľovú zmes. Navrch poukladáme ančovičky.

 

Priemerné hodnotenie členov

(0 / 5)

0 0 356
Ohodnoť tento recept

0 ľudí hodnotilo recept

357

Podobné recepty:
  • Hummus trochu inak

    Hummus trochu inak

  • Nakladané prepeličie vajcia

    Nakladané prepeličie vajcia

  • Nivová nátierka

    Nivová nátierka

kuk