Pappardelle s brokolicou a lososom

2013-02-28

Ingrediencie

  • 2 lyžice masla, 2 strúčiky cesnaku, 100 g lososa, 100 g cherry paradajok, 100 g ružičiek brokolice, soľ, mleté čierne korenie, 0,2 dl brandy, 0,5 dl bieleho vína, 2 dl šľahačkovej smotany, 1 lyžicu nadrobno pokrájanej petržlenovej vňate, 200 g cestovín pappardelle.

Postup

Krok 1

Na dvoch lyžiciach masla krátko speníme na plátky pokrájaný cesnak. Pridáme lososa pokrájaného na kocky (asi 2x2x2 cm), na štvrtiny pokrájané cherry paradajky, ružičky brokolice (veľké asi ako kocky lososa), osolíme a okoreníme. Podlejeme štamperlíkom brandy, poldecákom vína a premiešame. Po krátkom povarení a premiešaní prilejeme sladkú smotanu, petržlenovú vňať a varíme ešte päť minút. Uvarené pappardelle scedíme a primiešame do omáčky s lososom a brokolicou. Porcie posypeme petržlenovou vňaťou.

 

Priemerné hodnotenie členov

(0 / 5)

0 0 395
Ohodnoť tento recept

0 ľudí hodnotilo recept

396

Podobné recepty:
  • Pikantné filé

    Pikantné filé

  • Pstruh na víne

    Pstruh na víne

  • Pstruh na morskej soli

    Pstruh na morskej soli

kuk