Mäsové rezance v paradajkovej omáčke

2013-05-08

Ingrediencie

  • 350 g bravčového pliecka, 150 g kuracích pŕs, 75 g bravčovej masti, 3 cibule, 1 lyžicu paradajkového pretlaku, 2 lyžice štipľavého kečupu, 1 lyžicu plnotučnej (obyčajnej) horčice, 1 lyžicu kryštálového cukru, 1 lyžičku soli, 1 lyžičku mletej červenej papriky sladkej, 1/2 lyžičky mletej červenej papriky štipľavej, 1/2 lyžičky mletého čierneho korenia.

Postup

Krok 1

Mäso pokrájame na rezance, osolíme ich a prudko opečieme na masti. Osobitne na masti speníme nadrobno pokrájanú cibuľu, pridáme mäso a premiešame. Pridáme rajčinový pretlak, kečup, horčicu, cukor, soľ, mletú červenú papriku, mleté čierne korenie. Premiešame a podlejeme 2,5 dl vriacej vody. Varíme asi 45 minút. Podávame s chlebom, alebo ryžou či s varenými zemiakmi.

 

Priemerné hodnotenie členov

(0 / 5)

0 0 156
Ohodnoť tento recept

0 ľudí hodnotilo recept

157

Podobné recepty:
  • Švajčiarsky minútkový guláš

    Švajčiarsky minútkový guláš

  • Stupavská roštenka

    Stupavská roštenka

  • Teľacie stehno na smotane

    Teľacie stehno na smotane