Mäsové rezance v paradajkovej omáčke

2013-05-08

Ingrediencie

  • 350 g bravčového pliecka, 150 g kuracích pŕs, 75 g bravčovej masti, 3 cibule, 1 lyžicu paradajkového pretlaku, 2 lyžice štipľavého kečupu, 1 lyžicu plnotučnej (obyčajnej) horčice, 1 lyžicu kryštálového cukru, 1 lyžičku soli, 1 lyžičku mletej červenej papriky sladkej, 1/2 lyžičky mletej červenej papriky štipľavej, 1/2 lyžičky mletého čierneho korenia.

Postup

Krok 1

Mäso pokrájame na rezance, osolíme ich a prudko opečieme na masti. Osobitne na masti speníme nadrobno pokrájanú cibuľu, pridáme mäso a premiešame. Pridáme rajčinový pretlak, kečup, horčicu, cukor, soľ, mletú červenú papriku, mleté čierne korenie. Premiešame a podlejeme 2,5 dl vriacej vody. Varíme asi 45 minút. Podávame s chlebom, alebo ryžou či s varenými zemiakmi.

 

Priemerné hodnotenie členov

(0 / 5)

0 0 116
Ohodnoť tento recept

0 ľudí hodnotilo recept

117

Podobné recepty:
  • Bravčová panenka „Tonnato“

    Bravčová panenka „Tonnato“

  • Černohorský rezeň

    Černohorský rezeň

  • Teľacie filé Marína

    Teľacie filé Marína