Grilované sicílske mäsové guľky

2018-04-12
  • Čas prípravy : 10 min.
  • Celkový čas : 10 min.

Popis

Grilované sicílske mäsové guľky

Ingrediencie

  • 1 kg mletého hovädzieho mäsa
  • 1 viazanička petržlenovej vňate
  • 1 lyžička morskej soli
  • 75 g strúhaného parmezánu
  • 75 g strúhanky
  • 0,5 dl olivového oleja
  • 1 dl plnotučného mlieka

Postup

Krok 1

Hovädzie mäso zmiešame s pokrájanou petržlenovou vňaťou, soľou, parmezánom, strúhankou, olivovým olejom a mliekom.

Krok 2

Z hmoty tvarujeme guľky, ktoré sploštíme a uzatvoríme do grilovacej mriežky.

Krok 3

Nad pahrebou grilujeme z každej strany asi 4 minúty.

 

Priemerné hodnotenie členov

(0 / 5)

0 0 491
Ohodnoť tento recept

0 ľudí hodnotilo recept

492

Podobné recepty:
  • Fašírky s jogurtom

    Fašírky s jogurtom

  • Poľovnícke ragú so zemiakovými hruškami

    Poľovnícke ragú so zemiakovými hruškami

  • Živánska na ražni

    Živánska na ražni