Marináda na ryby a mäso

2013-06-30

Ingrediencie

  • 5 cm dlhý kúsok zázvoru, 3 strúčiky cesnaku, kúsok červenej čili papričky, za hrsť vňate koriandra, 2 limety, 2 lyžice sezamového oleja, 1,5 dl kokosového mlieka.

Postup

Krok 1

Očistený zázvor nadrobno pokrájame a zmiešame s prelisovaným cesnakom, nadrobno pokrájanou čili papričkou, nadrobno pokrájanou vňaťou koriandra, postrúhanou kôrou a šťavou limiet, sezamovým olejom a s koksovým mlieko. Zmies rozmiagame v mažiari, alebo rozmixujeme. Kúsky ryby alebo mäsa v marináde marinujeme a marinádu, ktorá ma pomerne hustú konzistenciu, použijeme aj pri tepelnej príprave tak, že kúsky ryby alebo mäsa s marinádou zabalíme do alobalu, alebo vínneho listu.

 

Priemerné hodnotenie členov

(0 / 5)

0 0 556
Ohodnoť tento recept

0 ľudí hodnotilo recept

557

Podobné recepty:
  • Kuracie mäso pečené na masle

    Kuracie mäso pečené na masle

  • Zapekané rezne

    Zapekané rezne

  • Kačacie prsia na šaláte

    Kačacie prsia na šaláte

kuk