Plnené kaleráby

2015-09-29

Ingrediencie

  • 4 ks skorých kalerábov, 150 g údeného tofu, soľ, sójová omáčka, 50 g cibule, 2 strúčiky cesnaku, 60 g oleja, 80 g Nivy.

Postup

Krok 1

Skoré kaleráby očistíme a uvaríme v osolenej vode skoro do mäkka. Z uvarených kalerábov zrežeme vrch a vnútrajšok vydlabeme. Tofu urestujeme na oleji, na ktorom sme spenili nadrobno nakrájanú cibuľku a pretlačený cesnak. Na dochutenie pridáme soľ, sójovú omáčku. Urestovaný tofu pomelieme spolu s vydlabanými časťami kalerábov. Získanú masu môžeme podľa potreby zahustiť ovsenými vločkami a premiešame. Hmotu naplníme kaleráby, posypeme nastrúhanou Nivou a v zapekacej nádobe vymastenej olejom zapečieme asi 15 až 20 minút.

 

Priemerné hodnotenie členov

(0 / 5)

0 0 841
Ohodnoť tento recept

0 ľudí hodnotilo recept

842

Podobné recepty:
  • Karfiol so žĺtkovou omáčkou

    Karfiol so žĺtkovou omáčkou

  • Vyprážaný karfiol so syrom I

    Vyprážaný karfiol so syrom I

  • Vajce so sójou

    Vajce so sójou

kuk