Tekvica Hokaidó so slnečnicovými semienkami

2013-10-06

Ingrediencie

  • 1/2 cibule, 1/2 strúčika cesnaku, olej, soľ, hnedý cukor, cca 2 dcl hrnček na malé kúsky pokrájanej tekvice Hokaidó, 2 PL slnečnicových semienok, kúsok zeleninovej kocky, 1/2 ČL pickle baklažán /hotová pikantná zmes v sklenenom obale/, sušený cesnak

Postup

Krok 1

cibuľu pokrájame nadrobno, dáme na olej, pridáme soľ, cukor, po chvíli pridáme pokrájaný cesnak a tekvicu aj s oranžovou šupou, dusíme a obraciame za mierneho prilievania vody, ktorá by sa mala po zmäknutí tekvice všetka vypariť., na záver pridáme vopred prepláchnuté a chvíľu namočené slnečnicové semienka, zeleninovú kocku a pickle., všetko jemne premiešame, zmes nemá obsahovať šťavu., popučíme, aby vznikla akási kompaktná a trochu mazľavá zmes, ktorá je po zmiešaní s ochutenou uvarenou ryžou vhodná aj na prípravu plnených paprík s lečom, viď rovnomenný recept

 

Priemerné hodnotenie členov

(0 / 5)

0 0 621
Ohodnoť tento recept

0 ľudí hodnotilo recept

622

Podobné recepty:
  • Šampiňóny s orechmi

    Šampiňóny s orechmi

  • Falošné 'rybacie' rezne

    Falošné 'rybacie' rezne

  • Ryža s hráškom a kokosom

    Ryža s hráškom a kokosom

kuk