Plnka do hydiny

2013-10-18

Ingrediencie

  • 2 lyžice oleja, 1 cibuľu, 250 g prerastenej údenej slaniny, 3 "včerajšie" žemle, 2 lyžice nadrobno pokrájanej petržlenovej vňate, 3 vajcia, soľ, mleté čierne korenie, muškátový oriešok.

Postup

Krok 1

Na oleji speníme nadrobno pokrájanú cibuľu, pridáme na menšie kocky pokrájanú prerastenú slaninu a spolu osmažíme. Necháme vychladnúť. Pridáme žemle pokrájame na kocky, petržlenovú vňať a primiešame. Primiešame žĺtky, soľ, mleté čierne korenie a štipku postrúhaného muškátového orieška. Bielky vyšľaháme a zľahka zmiešame so základnou hmotou.

 

Priemerné hodnotenie členov

(0 / 5)

0 0 778
Ohodnoť tento recept

0 ľudí hodnotilo recept

779

Podobné recepty:
  • Kuracie prsia zapečené so zeleninou

    Kuracie prsia zapečené so zeleninou

  • Mleté rezne z morčacích pŕs

    Mleté rezne z morčacích pŕs

  • Morčacie mäso na ihle

    Morčacie mäso na ihle

kuk