Tekvicovo špenátová kaša

2013-11-02

Ingrediencie

  • 2 veľké cibule, 500 g čerstvého špenátu, 5 strúčikov cesnaku, 2 lyžice slnečnicového oleja, 2 veľké petržleny, 1 tekvicu Hokkaido, 1 lyžičku morskej soli, 1 lyžičku drvenej rasce, štipku mletého čierneho korenia, 1 lyžicu sójovej omáčky, 3 lyžice kukuričného škrobu.

Postup

Krok 1

Na mesiačiky pokrájanú cibuľu speníme na oleji. Pridáme k nej na tenké rezančeky, alebo nahrubo postrúhaný petržlen, tekvicu prekrájanú (aj so šupkou, ale bez jadierok) na tenké rezančeky a najemno postrúhaný cesnak. Podlejeme malým množstvom vody a udusíme takmer do mäkka. Pridáme špenátové listy, drvenú rascu a mleté čierne korenie. Za stáleho miešania udusíme do mäkka. Zahustíme kukuričným škrobom rozmiešaným v malom množstve studenej vody. Dochutíme sójovou omáčkou, prípadne soľou.

 

Priemerné hodnotenie členov

(0 / 5)

0 0 342
Ohodnoť tento recept

0 ľudí hodnotilo recept

343

Podobné recepty:
  • Vyprážaný plesnivec s tatárskou z jogurtu

    Vyprážaný plesnivec s tatárskou z jogurtu

  • Dusená ryža so syrokrémom

    Dusená ryža so syrokrémom

  • Karfiolový paprikáš

    Karfiolový paprikáš

kuk