Nátierka z slovenskej točenej/ kabanosu

2013-11-09

Ingrediencie

  • Kabanos, točená, prípadne špekáčka 250g, maslo 50g, tvaroh 50g, cibuľa, chilli korenie, soľ

Postup

Krok 1

Olúpany kabanos plus všetky suroviny vložíme do mixéra a vymiešame na hladkú pomazánku. Vzdialene pripomína chuť macešky (čajovky či métskych salámikov). Tvaroh nemusí byť nevyhnutne pridaný. Cibuľu možno nahradiť aj cesnakom, poprípade dať obe ingrediencie. Výborná aj na suchých hriankach

 

Priemerné hodnotenie členov

(0 / 5)

0 0 769
Ohodnoť tento recept

0 ľudí hodnotilo recept

770

Podobné recepty:
  • Nátierka (dip) z pečenej tekvice a so zázvorom

    Nátierka (dip) z pečenej tekvice a so zázvorom

  • Párty šunkové sendviče

    Párty šunkové sendviče

  • Papriky s ovčím syrom a klobásou

    Papriky s ovčím syrom a klobásou

kuk