Mrvance („drobenka“) na ovocný koláč

2013-11-13

Ingrediencie

  • 1,5 šálky múky, 3/4 šálky hnedého cukru, 1/3 šálky práškového cukru, 1/4 lyžičky soli, 1/4 lyžičky škorice, 170 g masla.

Postup

Krok 1

Múky, hnedý cukor, práškový cukor, soľ a škoricu dáme do misy a rukami zľahka premiešame. Pridáme na menšie kocky pokrájané veľmi studené maslo. Zmes začneme miešať medzi palcami a ukazovákmi, aby sa vytvorili mrvance. Nepoužité mrvance môžeme dať do vrecúška a zmraziť na neskoršie použitie.

 

Priemerné hodnotenie členov

(0 / 5)

0 0 859
Ohodnoť tento recept

0 ľudí hodnotilo recept

860

Podobné recepty:
  • Čokoládová šľahačka

    Čokoládová šľahačka

  • Čokoládová torta I

    Čokoládová torta I

  • Buchty plnené držkami

    Buchty plnené držkami

kuk