Kura na cigánsky spôsob

2013-12-04

Ingrediencie

  • 1 kura, 80 g prerastenej slaniny, 2 cibule, 2 lyžičky zeleninovej koreniacej zmesi, 1/2 lyžičky mletej červenej papriky, 2 malé štipľavé papričky, 2 lyžice oleja.

Postup

Krok 1

Kura rozporciujeme na štyri kusy. Na každý zo štyroch kusov alobalu položíme plátok (plátky) slaniny, na slaninu kuraciu štvrtku potretú zmesou zeleninovej koreniacej zmesi a mletej červenej papriky. Na mäso poukladáme nahrubo pokrájanú cibuľu, polovicu štipľavej papričky a plátok slaniny. Obložené štvrtky kuraťa zabalíme do alobalu, poukladáme na plech a vložíme do rúry vyhriatej na 200 stupňov Celzia na 30 minút. Zabalené mäso (alobal) roztvoríme a vložíme do rúry na ďalších 10 minút.

 

Priemerné hodnotenie členov

(0 / 5)

0 0 246
Ohodnoť tento recept

0 ľudí hodnotilo recept

247

Podobné recepty:
  • Grilované kuracie prsia so šampiňónmi

    Grilované kuracie prsia so šampiňónmi

  • Zeleninový šalát s bazalkou

    Zeleninový šalát s bazalkou

  • Kura po gazdovsky

    Kura po gazdovsky