Dusený kaleráb s hráškom

2018-01-09

Popis

Dusený kaleráb s hráškom

Ingrediencie

  • 300 g kalerábu
  • 150 g hrášku
  • soľ
  • 20 g škrobovej múčky
  • zelená petržlenová vňať
  • 50 g oleja
  • zeleninový vývar

Postup

Krok 1

Kaleráb očistíme, nakrájame na tenké rezančeky, urestujeme na oleji, podlejeme zeleninovým vývarom a krátko podusíme. Pridáme vylúpaný čerstvý hrášok, osolíme a spolu dodusíme do mäkka. Zahustíme škrobovou múčkou rozhabarkovanou vo vode. Do hotového pokrmu pridáme nasekanú petržlenovú vňať.

 

Priemerné hodnotenie členov

(0 / 5)

0 0 1543
Ohodnoť tento recept

0 ľudí hodnotilo recept

1544

Podobné recepty:
  • Orecchiette s ricottou

    Orecchiette s ricottou

  • Zemiaky na jogurte

    Zemiaky na jogurte

  • Zapekaná tekvica

    Zapekaná tekvica

kuk