Nátierka z pivného syra

2014-01-18

Ingrediencie

  • 2x 100 g pivného syra (hotového produktu, prírodného mäkkého zrejúceho syra), 1,5 dl šľahačkovej smotany, 2 jarné cibuľky, za hrsť žeruchy, 1 lyžicu nadrobno pokrájanej pažítky, soľ.

Postup

Krok 1

Pivný syr pomelieme a začne šľahať elektrickým šľahačom. Postupne prilievame šľahačkovú smotanu. Dáme na taniere pomocou cukrárenského vrecúška. Posypeme zmesou nadrobno pokrájanej cibuľky žeruchy a pažítky zmiešanou s malým množstvo soli. Podávame s opečenými hriankami a s pivom.

 

Priemerné hodnotenie členov

(0 / 5)

0 0 512
Ohodnoť tento recept

0 ľudí hodnotilo recept

513

Podobné recepty:
  • Nátierka z hydinovej pečene a olív

    Nátierka z hydinovej pečene a olív

  • Zeleninová nátierka s chrenom

    Zeleninová nátierka s chrenom

  • Zelerová nátierka

    Zelerová nátierka

kuk