Bravčové karé na červenom víne

2015-12-15

Ingrediencie

  • 600 g bravčového karé
  • 4 lyžica kačacej masti
  • 3 ks mrkvy
  • 1 ks petržlen
  • 1 lyžica plnotučnej horčice
  • 1 vetvička rozmarínu
  • 2 ks bobkové listy
  • 80 g prerastenej údenej slaniny
  • 0,5 l červeného vína
  • 1 lyžička celého čierneho korenia.
  • 1 lyžica hrozienok

Postup

Krok 1

Plátky bravčového karé na okrajoch narežeme a opečieme na kačacej masti z oboch strán. Mäso vyberieme. Do výpeku pridáme na rezance pokrájanú slaninu a opečieme ju. Pridáme na hrubšie kolieska pokrájanú mrkvu, petržlen, premiešame a krátko osmažíme. Pridáme horčicu, premiešame. Pridáme vetvičku rozmarínu, bobkové listy, vrátime späť mäso, podlejme červeným vínom, pridáme hrozienka, celé čierne korenie a prikryté dusíme do mäkka. Počas dusenia podlievame vínom.

 

Priemerné hodnotenie členov

(0 / 5)

0 0 283
Ohodnoť tento recept

0 ľudí hodnotilo recept

284

Podobné recepty:
  • Uhorský guláš

    Uhorský guláš

  • Cesnakové guľky

    Cesnakové guľky

  • Jahňacie mäso s jogurtom

    Jahňacie mäso s jogurtom