Rýchla večera z bravčového mäsa

2014-02-06

Ingrediencie

  • Pre dve osoby potrebujeme 300 g bravčového stehna, 1 cibuľu, mleté biele korenie, 2 lyžičky zeleninovej koreniacej zmesi, 2 lyžice obyčajnej plnotučnej horčice, 1 lyžicu kečupu, 2 lyžice sójovej omáčky, malý kúsok feferónu.

Postup

Krok 1

Takmer rozmrznutý kus mäsa pokrájame na rezance hrubé asi 1 x 0,5 centimetra. Necháme ich rozmrznúť, pridáme horčicu, kečup, sójovú omáčku, štipku mletého bieleho korenia, zeleninovú koreniacu zmes, nadrobno pokrájaný feferón a dobre premiešame. Je dobré, ak mäso pripravíme niekoľko hodín vopred, pred tepelnou úpravou. Na oleji speníme nadrobno pokrájanú cibuľu a zvýšime oheň a pridáme mäso aj s marinádou. Miešame, až mäso zbelie a odparí sa väčšina tekutiny. Podávame s chlebom.

 

Priemerné hodnotenie členov

(0 / 5)

0 0 502
Ohodnoť tento recept

0 ľudí hodnotilo recept

503

Podobné recepty:
  • Moskovské peľmene

    Moskovské peľmene

  • Grilovaná krkovička

    Grilovaná krkovička

  • Fazuľový guláš

    Fazuľový guláš

kuk