Vyšehradské rebierka

2014-02-11

Ingrediencie

  • 4 rezne bravčového karé s kosťou, 2 cibule, 200 g šunky, 200 g húb, 200 g sterilizovaných uhoriek, 4 dl kyslej smotany.

Postup

Krok 1

Okraje rezňov narežeme, zľahka naklepeme, osolíme a opečieme na oleji. Vo výpeku osmažíme na mesiačiky pokrájanú cibuľu, pridáme huby pokrájané na plátky. Smažíme na silnejšom ohni, aby z húb nestihla vytekať tekutina. K osmaženým hubám pridáme uhorky pokrájané na rezančeky, premiešame a pridáme kyslú smotanu. Stále miešame. Keď začne smotana vrieť pridáme opečené mäso a krátko spolu podusíme. Podávame s ryžou.

 

Priemerné hodnotenie členov

(0 / 5)

0 0 686
Ohodnoť tento recept

0 ľudí hodnotilo recept

687

Podobné recepty:
  • Džuveč

    Džuveč

  • Plnené závitky z hovädzieho mäsa VI

    Plnené závitky z hovädzieho mäsa VI

  • Bratislavské pliecko

    Bratislavské pliecko

kuk