Salašnícky rezeň

2014-02-11

Ingrediencie

  • 4 plátky bravčového karé, 125 g bryndze, 60 g prerastenej slaniny, 60 g šunky, mleté čierne korenie, soľ, 1 vajce, lyžicu hladkej múky, strúhanku, masť na vyprážanie.

Postup

Krok 1

Plátky karé na okrajoch narežeme, naklepeme, osolíme, okoreníme. Bryndzu vymiešame s nadrobno pokrájanou slaninou a šunkou a mletým čiernym korením. Zmes položíme na mäso, mäso preložíme, alebo zvinieme a uzatvoríme ihlicou. Obalíme v múke, rozšľahanom vajci, strúhanke a vypražíme v masti.

 

Priemerné hodnotenie členov

(0 / 5)

0 0 3604
Ohodnoť tento recept

0 ľudí hodnotilo recept

3605

Podobné recepty:
  • Pečený bravčový bok s feniklom

    Pečený bravčový bok s feniklom

  • Kuracie prsia vyprážané

    Kuracie prsia vyprážané

  • Koláč z mletého mäsa

    Koláč z mletého mäsa

kuk