Dusený hlávkový šalát

2018-01-09

Popis

Dusený hlávkový šalát podávame k pečenej kačici.

Ingrediencie

  • 1 dl mäsového vývaru
  • 60 g masla
  • tenké šupky z polovice citróna
  • 4 hlávka šalátu.

Postup

Krok 1

V širokom hrnci zohrejeme asi deciliter mäsového vývaru, roztopíme v ňom maslo, pridáme tenké šupky citróna a do tekutiny vložíme prekrojené hlávky šalátu hrubšou stranou dolu. Prikryjeme a krátko podusíme. Podávame k pečenej kačici.

 

Priemerné hodnotenie členov

(0 / 5)

0 0 1134
Ohodnoť tento recept

0 ľudí hodnotilo recept

1135

Podobné recepty:
  • Omáčka bolognese

    Omáčka bolognese

  • Cumberland - omáčka ku zverine

    Cumberland - omáčka ku zverine

  • Príloha zo sliviek

    Príloha zo sliviek

kuk