Zemiakové placky s údeným mäsom a pivom

2014-02-18

Ingrediencie

  • 750 g zemiakov, 1,5 dl svetlého piva, 2 vajcia, 4 lyžice hladkej múky, 2 lyžice strúhanky, 8 strúčikov cesnaku, 1/2 lyžičky soli, 1/2 lyžičky mletého čierneho korenia, 1 lyžicu majoránu, 200 g údeného mäsa.

Postup

Krok 1

Zemiaky najemno postrúhame, necháme chvíľu odstáť a vodu, ktorú zemiaky pustia odstránime. Primiešame pivo, vajcia, múku, strúhanku, prelisovaný cesnak, soľ, mleté čierne korenie, majorán a na malé kocky pokrájané, alebo pomleté, údené mäso. Z cesta vyprážame placky v horúcom oleji.

 

Priemerné hodnotenie členov

(0 / 5)

0 0 199
Ohodnoť tento recept

0 ľudí hodnotilo recept

200

Podobné recepty:
  • Tatársky biftek

    Tatársky biftek

  • Vajce v tégliku na český spôsob

    Vajce v tégliku na český spôsob

  • Nakladané prepeličie vajcia

    Nakladané prepeličie vajcia