Bravčové na uhorkách
2015-12-15- komentárov
- Kategórie: Bravčové mäso , Dusené mäso
Ingrediencie
- 750 g bravčového stehna
- 3 lyžica masti
- 4 ks zavárané uhorky
- trochu feferónu
- 4 lyžica obyčajnej plnotučnej horčice
- 1/2 ks zaváranej broskyne.
Postup
Krok 1
Mäso pokrájame na rezance a opečieme ich na horúcej masti vo veľkej panvici (s veľkým priemerom). Pridáme nahrubo postrúhané sterilizované uhorky, pokrájanú štipľavú papriku podľa chuti, podlejeme malým množstvom vody, pridáme horčicu a miešame až začne šťava vrieť. Dusíme asi päť minút. Broskyňu pokrájame na rezančeky a pridáme k mäsu. Odstavíme z ohňa, osolíme a okoreníme podľa chuti.