Bravčové na uhorkách

2015-12-15

Ingrediencie

  • 750 g bravčového stehna
  • 3 lyžica masti
  • 4 ks zavárané uhorky
  • trochu feferónu
  • 4 lyžica obyčajnej plnotučnej horčice
  • 1/2 ks zaváranej broskyne.

Postup

Krok 1

Mäso pokrájame na rezance a opečieme ich na horúcej masti vo veľkej panvici (s veľkým priemerom). Pridáme nahrubo postrúhané sterilizované uhorky, pokrájanú štipľavú papriku podľa chuti, podlejeme malým množstvom vody, pridáme horčicu a miešame až začne šťava vrieť. Dusíme asi päť minút. Broskyňu pokrájame na rezančeky a pridáme k mäsu. Odstavíme z ohňa, osolíme a okoreníme podľa chuti.

 

Priemerné hodnotenie členov

(0 / 5)

0 0 915
Ohodnoť tento recept

0 ľudí hodnotilo recept

916

Podobné recepty:
  • Pečené bravčové rebrá

    Pečené bravčové rebrá

  • Bravčové koleno na zelenine a víne s gnocchami

    Bravčové koleno na zelenine a víne s gnocchami

  • Karé pečené v bôčiku

    Karé pečené v bôčiku

kuk