Klobásová pochúťka k pivu

2014-02-25

Ingrediencie

  • 2 nožičky štipľavej klobásy, 4 menšie cibule, 4 strúčiky cesnaku, 1 červenú kapiu, 4 krajce chleba, 4 lyžice oleja, 1/4 lyžičky práškového cukru, 1/4 lyžičky soli, štipku drveného čierneho korenia, 1 lyžicu octu.

Postup

Krok 1

Chlieb pokrájaný na kocky opražíme na dvoch lyžiciach oleja na chrumkavo. Pridáme klobásy, cibule a strúčiky cesnaku pokrájané na plátky a kapiu pokrájanú na rezančeky. Všetko poprášime cukrom, soľou, korením a za stáleho miešania spolu opekáme. Postupne pridávame olej. Opekanie ukončíme, až sa začne vôňa zmesi intenzívne rozvíjať. Podávame ako pochúťku k pivu.

 

Priemerné hodnotenie členov

(0 / 5)

0 0 480
Ohodnoť tento recept

0 ľudí hodnotilo recept

481

Podobné recepty:
  • Syrové pivovarské hrianky

    Syrové pivovarské hrianky

  • Nepravá husacia pečeň

    Nepravá husacia pečeň

  • Nátierka z olomouckých syrčekov

    Nátierka z olomouckých syrčekov

kuk