Cestoviny s klobásou a omáčkou

2016-04-11
  • Počet porcií : 4
  • Čas prípravy : 15 min.
  • Čas varenia : 15 min.
  • Celkový čas : 30 min.

Popis

Pravé gazdovské cestoviny pripravené za pár minút.Môžeme posypať postrúhaným syrom.

Ingrediencie

  • 1 bal cestovín
  • soľ
  • 4 ks mäkké klobásy
  • 2 lyžica oleja
  • 4 lístky šalvie
  • 2 vetvička tymianu
  • 2 konzerva krájaných paradajok
  • 2,5 dl smotany na varenie (10 %)
  • 80 g tvrdého syra

Postup

Krok 1

Cestoviny uvaríme v osolenej vode.

Krok 2

Mäkké klobásy pokrájame na kolieska a osmažíme ich, takmer do hneda, na malom množstve oleja. Nadrobno pokrájame lístky šalvie a tymianu a pridáme ich ku klobásam. Premiešame a chvíľu osmažíme. Pridáme krájané paradajky a varíme, pokým šťava nezhustne.

Krok 3

Počas varenia ochutíme soľou a smotanou. Pridáme uvarené cestoviny a spolu, len veľmi krátko, povaríme. Ak je omáčka hustá, prilejeme vodu z cestovín.

Krok 4

 

Priemerné hodnotenie členov

(0 / 5)

0 0 290
Ohodnoť tento recept

0 ľudí hodnotilo recept

291

Podobné recepty:
  • Zapečené jahňacie rebierka

    Zapečené jahňacie rebierka

  • Klobása s medom

    Klobása s medom

  • Chutné palacinky

    Chutné palacinky