Budapeštianske prírodné rezne

2016-03-10

Popis

Bravčové mäso pripravené na prírodno najlepšie chutí s tarhoňou.

Ingrediencie

  • 600 g bravčové rezne (4 kusy)
  • trochu soli
  • mleté čierne korenie
  • 2 lyžica masti
  • 1 ks cibuľu
  • 150 g čerstvých šampiňónov
  • mletá rasca
  • mäsový vývar
  • 4 lyžička kyslej smotany
  • nadrobno pokrájaná petržlenová vňať

Postup

Krok 1

Rezne pokrájame na rezance, osolíme ich, okoreníme mletým čiernym korením a opečieme v horúcej masti zo všetkých strán.

Krok 2

Pridáme nadrobno pokrájanú cibuľu, na plátky pokrájané šampiňóny, mletú rascu, podlejeme malým množstvom mäsového vývaru a udusíme domäkka. Počas dusenia podlievame vývarom.

Krok 3

Keď je mäso mäkké, pridáme smotanu, premiešame, prehrejeme a odstavíme z ohňa. Pri podávaní posypeme petržlenovou vňaťou. Podávame s tarhoňou.

 

Priemerné hodnotenie členov

(0 / 5)

0 0 1235
Ohodnoť tento recept

0 ľudí hodnotilo recept

1236

Podobné recepty:
  • Holubki vešeľovo

    Holubki vešeľovo

  • Srdcovosyrový špíz

    Srdcovosyrový špíz

  • Baranie rebierko flambované

    Baranie rebierko flambované

kuk