Omáčka ku grilovanému mäsu

2018-06-11
  • Čas prípravy : 15 min.
  • Celkový čas : 15 min.

Popis

Omáčka ku grilovanému mäsu

Ingrediencie

  • 6 ks sušených paradajok s olejom
  • 1 hrsť opražených mandlí
  • 3 ks sterilizované uhorky
  • 1 ks ančovičku
  • 1 dl olivového oleja

Postup

Krok 1

Do sekacieho mixéra dáme sušené paradajky aj s časťou oleja, opražené mandle, sterilizované uhorky, 1 pokrájanú ančovičku a posekáme na drobné kúsky.

Krok 2

Mixér zapneme znova a prilievame kvalitný olivový olej.

Krok 3

Podávame ku grilovanému mäsu.

 

Priemerné hodnotenie členov

(0 / 5)

0 0 633
Ohodnoť tento recept

0 ľudí hodnotilo recept

634

Podobné recepty:
  • Chrenovica (záhorácka omáčka)

    Chrenovica (záhorácka omáčka)

  • Opražená slovenská ryža

    Opražená slovenská ryža

  • Baklažánová príloha

    Baklažánová príloha