Bravčové s uhorkami a broskyňou

2015-12-17

Ingrediencie

  • 750 g bravčového mäsa zo stehna
  • 4 lyžica masti
  • 4 ks sterilizované uhorky
  • 1 kúsok štipľavej papriky
  • 3 lyžica horčice
  • 1 ks zaváranú broskyňu.

Postup

Krok 1

Na poriadne zohriatu masť dáme mäso pokrájané na rezance. Miešame a opekáme približne päť minút. Pridáme nahrubo postrúhané sterilizované uhorky, nadrobno pokrájanú štipľavú papriku a premiešame. Podlejeme vodou, pridáme horčicu a premiešame. Pridáme na kocky pokrájanú zaváranú broskyňu, podľa chuti osolíme a okoreníme. Podávame s chlebom, alebo s gnocchami.

 

Priemerné hodnotenie členov

(0 / 5)

0 0 682
Ohodnoť tento recept

0 ľudí hodnotilo recept

683

Podobné recepty:
  • Grilované mäso s vínovou príchuťou

    Grilované mäso s vínovou príchuťou

  • Ruské peľmene

    Ruské peľmene

  • Mäsové veže

    Mäsové veže

kuk