Raňajková fazuľa
2014-04-19- komentárov
- Kategórie: Bezmäsité pokrmy , Pokrmy z ryže, strukovín, obilnín
Ingrediencie
- 60 g masla, 1 cibuľu, 4 strúčiky cesnaku, 1 čili papričku, 2 (2x 400 g) konzervy hnedej fazule, 1 (400 g) konzervu krájaných paradajok, 200 g syru feta.
Postup
Krok 1
Na masle speníme nadrobno pokrájanú cibuľu. Pridáme na plátky pokrájané štyri strúčiky cesnaku, jednu nadrobno pokrájanú čili papričku a ešte chvíľu smažíme. Pridáme dve konzervy hnedej fazule (bez nálevu), jednu konzervu krájaných paradajok, premiešame a privedieme do varu. Pridáme na väčšie kúsky rozdrobený syr feta, iba zľahka premiešame a odstavíme z ohňa.