Zeleninové fusilli

2014-05-07

Ingrediencie

  • Na jednu porciu: za hrsť bazalky, olivový olej, 200 g fazuľky, 1 cuketu, 1 strúčik cesnaku, 200 g uvarených cestovín fusilli, 1 lyžičku masla, soľ, citrón, postrúhaný parmezán.

Postup

Krok 1

Bazalku dáme do mažiaru, osolíme hrubozrnnou soľou a rozmiagame. Pridáme tri lyžice olivového oleja a premiešame. Fazuľku pokrájame na dĺžku fusíll a uvaríme. Cuketu pokrájame na hranolčeky vo veľkosti fusill, dáme do panvice s lyžicou olivového oleja, pridáme niekoľko lyžíc vody v ktorej sa varili cestoviny, prelisovaný cesnak, uvarené cestoviny, uvarenú fazuľku, prípadne ďalšiu vodu z cestovín. Primiešame rozmiaganú bazalku, kúsok masla, podľa chuti osolíme, pokvapkáme citrónovou šťavou, premiešame a preložíme na tanier. Posypeme parmezánom. Porciu pokvapkáme olivovým olejom a dozdobíme tenkými plátkami ošúpaného citrónu.

 

Priemerné hodnotenie členov

(0 / 5)

0 0 305
Ohodnoť tento recept

0 ľudí hodnotilo recept

306

Podobné recepty:
  • Zeleninové birjání (India)

    Zeleninové birjání (India)

  • Pór so zemiakmi

    Pór so zemiakmi

  • Džatky

    Džatky

kuk