Rýchly a jednoduchý tortový korpus

2014-05-14

Ingrediencie

  • 200 g masla, 200 g hnedého trstinového cukru, 4 vajcia, 200 g múky, 1 vrecúško kypriaceho prášku.

Postup

Krok 1

Zmäknuté maslo, hnedý cukor a jedno vajce šľaháme v elektrickom šľahači, až sa cukor rozpustí. Postupne pridávame, pričom stále šľaháme, múku zmiešanú s kypriacim práškom a po jednom tri vajcia. Cesto nalejeme do dvoch tortových foriem, vymastených a múkou vysypaných a upečieme. Oba korpusy, spojené krémom, použijeme na jednu tortu.

 

Priemerné hodnotenie členov

(0 / 5)

0 0 370
Ohodnoť tento recept

0 ľudí hodnotilo recept

371

Podobné recepty:
  • Bryndzové venčeky

    Bryndzové venčeky

  • Muffiny

    Muffiny

  • Jablkový koláč s vlašskými orechmi

    Jablkový koláč s vlašskými orechmi

kuk