Bravčové rebierka s feniklom

2015-12-15

Ingrediencie

  • 2 ks veľké steaky bravčového karé s kosťou (2x 300 g)
  • 1 lyžička soli
  • 1 lyžička krupicového cukru
  • 10 ks borievok
  • 2 ks čerstvé bobkové listy
  • 2 lyžica oleja
  • 1 ks buľvu čerstvého feniklu
  • 1 ks zelené jablko.

Postup

Krok 1

Soľ, cukor, guľôčky borievok, na rezance pokrájané čerstvé listy bobkového listu zmiešame. Steaky obalíme v zmesi. Zmes do mäsa prstami pozatláčame a necháme v chladničke 24 hodín odležať. Po odležaní mäso umyjeme a osušíme. Zahrejeme panvicu, pridáme olej a mäso opečieme do hneda z oboch strán. Mäso necháme 10 minút odležať a potom pokrájame na hrubšie rezance. Fenikel pokrájame na tenké plátky osolíme a krátko podusíme. K feniklu pridáme na malé kocky pokrájané jablko, premiešame a odstavíme z ohňa. Podávame k mäsu.

 

Priemerné hodnotenie členov

(0 / 5)

0 0 475
Ohodnoť tento recept

0 ľudí hodnotilo recept

476

Podobné recepty:
  • Medový bôčik s jablkami

    Medový bôčik s jablkami

  • Plnené rezne v alobale

    Plnené rezne v alobale

  • Flamender

    Flamender

kuk