Nátierka u údeného kolena

2014-07-02

Ingrediencie

  • 300 g uvareného údeného kolena, 2 cm chrenu, 2 jarné cibuľky, 2 lyžice nadrobno pokrájanej petržlenovej vňate, 1 lyžicu horčice, 1 dl kyslej smotany, 1/2 lyžičky postrúhanej citrónovej kôry.

Postup

Krok 1

Uvarené údené koleno najemno pomelieme. Pridáme kúsok postrúhaného chrenu, nadrobno pokrájanú jarnú cibuľku aj s vňaťou, nadrobno pokrájanú petržlenovú vňať, horčicu, kyslú smotanu, postrúhanú citrónovú kôru. Premiešame. Ak je nátierka príliš hustá, zriedime ju vývarom, v ktorom sa varilo koleno.

 

Priemerné hodnotenie členov

(0 / 5)

0 0 658
Ohodnoť tento recept

0 ľudí hodnotilo recept

659

Podobné recepty:
  • Tvarohový tatársky biftek

    Tvarohový tatársky biftek

  • Domáca ricotta

    Domáca ricotta

  • Nátierka z vajec a šunky

    Nátierka z vajec a šunky

kuk