Vyprážané bravčové rebierka
2018-06-11- komentárov
- Kategórie: Bravčové mäso , Vyprážané mäso
- Kuchyňa: Slovenská
- Čas prípravy : 15 min.
- Celkový čas : 15 min.
Popis
Vyprážané bravčové rebierka
Ingrediencie
- 1 kg vykostených bravčových rebierok
- 1 lyžička soli
- 1 lyžička mletého čierneho korenia
- 4 lyžica hladkej múky
- 400 g hustého (gréckeho) jogurtu
- 1/2 lyžička mletej rímskej rasce
- 1/2 lyžička mletých semienok koriandra
Postup
Krok 1
Vykostené rebierka pokrájame na kocky s rozmermi približne 2x2x2 cm.
Krok 2
Múku zmiešame so soľou, korením a kocky mäsa v nej obalíme.
Krok 3
Obalené kúsky vkladáme do fritézy (olej zahriaty na 220 stupňov Celzia) a opečieme do hneda (asi 5 minút).
Krok 4
Opekáme po častiach.
Krok 5
Opečené kúsky mäsa vyberieme na obrúsok. Osolíme ich.
Krok 6
Podávame s hustým jogurtom vymiešaným s mletou rímskou rascou a mletým koriandrom.