Vyprážané bravčové rebierka

2018-06-11
  • Čas prípravy : 15 min.
  • Celkový čas : 15 min.

Popis

Vyprážané bravčové rebierka

Ingrediencie

  • 1 kg vykostených bravčových rebierok
  • 1 lyžička soli
  • 1 lyžička mletého čierneho korenia
  • 4 lyžica hladkej múky
  • 400 g hustého (gréckeho) jogurtu
  • 1/2 lyžička mletej rímskej rasce
  • 1/2 lyžička mletých semienok koriandra

Postup

Krok 1

Vykostené rebierka pokrájame na kocky s rozmermi približne 2x2x2 cm.

Krok 2

Múku zmiešame so soľou, korením a kocky mäsa v nej obalíme.

Krok 3

Obalené kúsky vkladáme do fritézy (olej zahriaty na 220 stupňov Celzia) a opečieme do hneda (asi 5 minút).

Krok 4

Opekáme po častiach.

Krok 5

Opečené kúsky mäsa vyberieme na obrúsok. Osolíme ich.

Krok 6

Podávame s hustým jogurtom vymiešaným s mletou rímskou rascou a mletým koriandrom.

 

Priemerné hodnotenie členov

(0 / 5)

0 0 1768
Ohodnoť tento recept

0 ľudí hodnotilo recept

1769

Podobné recepty:
  • Ruské peľmene

    Ruské peľmene

  • Bravčové rebierka "Bourbon"

    Bravčové rebierka "Bourbon"

  • Saltimbocca z bravčovej panenky

    Saltimbocca z bravčovej panenky

kuk