Nátierka rouille

2019-04-15
  • Čas varenia : 15 min.
  • Celkový čas : 15 min.

Popis

Nátierka rouille je zaujimavá svojim zložením s príjemnou cesnakovou príchuťou.

Ingrediencie

  • 2 ks zemiaky uvarené v šupke
  • 4 strúčik cesnaku
  • 1 dl olivového oleja
  • 1/2 lyžička soli

Postup

Krok 1

Studené, ošúpané zemiaky najemno postrúhame, pridáme popučený cesnak, soľ a vymiešame. Tenkým pramienkom pridávame olivový olej a metličkou neustále miešame.

Krok 2

Podávame na opečených hriankach z bielej bagety k stredomorským polievkam.

 

Priemerné hodnotenie členov

(2 / 5)

2 1 1121
Ohodnoť tento recept

1 ľudí hodnotilo recept

1122

Podobné recepty:
  • Nátierka z tofu a údeného mäsa

    Nátierka z tofu a údeného mäsa

  • Salámová pena

    Salámová pena

  • Syrové trojuholníky

    Syrové trojuholníky

kuk