Karlovarské knedle

2018-06-11
  • Čas prípravy : 15 min.
  • Celkový čas : 15 min.

Popis

Karlovarské knedle

Ingrediencie

  • 10 ks žemlí
  • mlieko
  • soľ
  • mleté čierne korenie
  • 5 ks vajec
  • 100 g červenej kalifornskej papriky
  • za hrsť nadrobno pokrájanej petržlenovej vňate

Postup

Krok 1

Žemle namočíme do mlieka a potom ich zľahka vyžmýkame a rozdrobíme.

Krok 2

Pridáme soľ, mleté čierne korenie, nadrobno pokrájanú petržlenovú vňať, na menšie kocky pokrájanú červenú papriku a vajcia.

Krok 3

Zamiesime a z hmoty tvarujeme gule alebo do rolku, ktorú varíme asi 20 minút.

 

Priemerné hodnotenie členov

(0 / 5)

0 0 563
Ohodnoť tento recept

0 ľudí hodnotilo recept

564

Podobné recepty:
  • Šunkové knedle

    Šunkové knedle

  • Zemiaková knedľa so žemľami

    Zemiaková knedľa so žemľami

  • Šípková omáčka

    Šípková omáčka