Jačmenné krúpy s hubami a údeným mäsom

2015-09-29
  • Jačmenné krúpy s hubami a údeným mäsom

Ingrediencie

  • 4 lyžice masti, 2 cibule, 400 g uvarených jačmenných krúp, 800 g hlivy ustricovej, 200 g údenej krkovičky, drvenú rascu, 3 strúčiky cesnaku, soľ, majorán, kúsok masla.

Postup

Krok 1

Na masti speníme nadrobno pokrájanú cibuľu. Pridáme nadrobno pokrájaný cesnak, pokrájanú hlivu, lyžičku soli, 1/2 lyžičky drvenej rasce dusíme asi 10 minút. Pridáme na menšie kocky pokrájané údené mäso, uvarené krúpy, majorán a premiešame. Všetko preložíme do maslom vymasteného pekáčika alebo zapekacej misky. Vložíme do rúry vyhriatej na 180 stupňov Celzia a pečieme asi 20 minút.

 

Priemerné hodnotenie členov

(0 / 5)

0 0 712
Ohodnoť tento recept

0 ľudí hodnotilo recept

713

Podobné recepty:
  • Pečené údené koleno a fazuľová polieva z koly

    Pečené údené koleno a fazuľová polieva z koly

  • Korenené bravčové rebierka

    Korenené bravčové rebierka

  • Bravčové mäso na karí s jablkami

    Bravčové mäso na karí s jablkami