Paprikovo-paradajková nátierka

2015-09-29
  • Paprikovo-paradajková nátierka

Ingrediencie

  • 2 červené kalifornské papriky, kúsok červenej čili papričky, 5 paradajok, olivový olej, soľ, mleté čierne korenie.

Postup

Krok 1

Papriky opálime do čierna nad plynovým horákom alebo v rúre. Necháme ich spariť v uzatvorenej nádobe alebo vo vrecúšku. Ošúpeme ich, zbavíme jadrovníkov, pokrájame na rezance a osmažíme ich na olivovom oleji. Pridáme kúsok pokrájanej čili papričky, soľ a mleté čierne korenie. Paradajky ošúpeme, zbavíme tekutej časti a zrniečok, pokrájame na menšie kúsky a pridáme k paprike. Dusíme za stáleho miešania až do primeraného zhustnutia.

 

Priemerné hodnotenie členov

(0 / 5)

0 0 256
Ohodnoť tento recept

0 ľudí hodnotilo recept

257

Podobné recepty:
  • Avokádová nátierka s mascarpone

    Avokádová nátierka s mascarpone

  • Šampiňóny na domáci spôsob

    Šampiňóny na domáci spôsob

  • Tvarohová nátierka s ovocím II

    Tvarohová nátierka s ovocím II