Kuracie prsia marinované v korenenom jogurte

2019-04-04
  • Čas varenia : 15 min.
  • Celkový čas : 15 min.

Popis

Kuracie prsia marinované v korenenom jogurte je zvláštne a zaujímavé jedlo s príchuťou feniklu a iných korenín.

Ingrediencie

  • 400 g bieleho jogurtu
  • 1/2 lyžička mletých semienok feniklu
  • na hrot noža mletej škorica
  • na hrot noža mletého kardamonu (cardamom)
  • na hrot noža mletého čierneho korenia
  • 1 lyžička soli
  • 4 ks kuracie prsia
  • 4 lyžica strúhanky
  • 4 lyžica mletých kukuričných lupienkov.

Postup

Krok 1

Do bieleho jogurtu pridáme fenikel, škoricu, kadamon, mleté čierne korenie, soľ a vymiešame.

Krok 2

Kuracie prsia dáme do pripravenej jogurtovej marinády na niekoľko hodín (odložíme do chladničky).

Krok 3

Strúhanku zmiešame s pomletými kukuričnými lupienkami a kuracie prsia, z ktorých len mierne stiahneme marinádu, v zmesi obalíme.

Krok 4

Opražíme ich v horúcom oleji z oboch strán. Uložíme ich na plech a vložíme do rúry vyhriatej na 200 stupňov Celzia na 15 minút.

 

Priemerné hodnotenie členov

(0 / 5)

0 0 450
Ohodnoť tento recept

0 ľudí hodnotilo recept

451

Podobné recepty:
  • Mäso na arašidoch

    Mäso na arašidoch

  • Parmské plátky

    Parmské plátky

  • Žemľová plnka s gaštanmi

    Žemľová plnka s gaštanmi