Plnené pečené papriky

2015-01-02

Ingrediencie

  • 4 červené papriky, 200 g kus bagety, 50 g ošúpaných mandlí, štipku soli, štipku mletého čierneho korenia, vetvičku čerstvého tymianu, 100 tvrdého syra (napr. Čedar), olivový lej.

Postup

Krok 1

Papriky opečieme do čierna, necháme spariť a potom ich ošúpeme a odstránime jadrovník. Kus bagety vložíme do mixéra, pridáme ošúpané mandle, soľ, mleté čierne korenie, potrhanú vetvičku tymianu, pokrájaný tvrdý syr a rozmixujeme do štruktúry posýpky. Pridáme asi 0,5 dl olivového oleja a znova premixujeme. Zmesou naplníme opečené, šupky zbavené papriky a poukladáme ich do pekáčika. Zmesou posypeme aj povrch, pokvapkáme olivovým olejom, posypeme lístkami tymianu a vložíme do rúry vyhriatej na 180 stupňov Celzia, asi na 15 minút.

 

Priemerné hodnotenie členov

(0 / 5)

0 0 523
Ohodnoť tento recept

0 ľudí hodnotilo recept

524

Podobné recepty:
  • Tvarohová nátierka so zeleninou

    Tvarohová nátierka so zeleninou

  • Šampiňóny na bielo

    Šampiňóny na bielo

  • Čabajková nátierka

    Čabajková nátierka

kuk